Side00

Fordelene og forholdsreglene ved å adoptere en løshund

Med fremveksten av hundeoppdragelse har mange uansvarlige hundeoppdragelser ført til et stadig mer alvorlig problem med løse hunder, som også tvang mange mennesker til å anbefale å adoptere i stedet for å kjøpe, men de adopterte hundene er i utgangspunktet voksne hunder.Det er ikke en valp lenger, så mange vil tro at en slik hund ikke bare er vanskelig å tamme, men også kan ha mer helserisiko, noe som gjør det vanskelig å ta en avgjørelse.Men, er det sant?Er det ingen fordel å adoptere en løs hund?

 

Fordelene ved å adoptere en løs hund

 

1. Fornuftig og lett å trene

 

De fleste løshundene er voksne, de er relativt fornuftige, og de blir adoptert fordi de har vært herreløse.De vil betale sine eiere tilbake, forstå følelsene deres bedre og er mer lydige.Samtidig vil de også verne om godheten til sine eiere mot dem.Og takknemlig overfor eieren.

 

2. Hunder har god motstand

 

Fordi de fleste av dem er mindreårige hunder, er helsen og motstanden til løse hunder bedre enn for valper hentet fra dyrebutikker.I motsetning til valper, må de tas vare på veldig nøye.Hunder er det beste valget.

 

3. Gratis adopsjon

 

Det er mye penger for hunden å kjøpe den hjem i starten, men det er ikke nødvendig å betale ekstra penger for å adoptere en løshund.Du trenger bare å vaksinere dukken og så videre.Eieren kan også gi de sparte pengene til den bortkommen.Et bedre og mer behagelig liv for hunder.

 

Tre ting å huske på etter adopsjon

 

1. Grunnleggende epidemiforebygging for hunder

 

Den mest grunnleggende epidemiforebyggingen for løse hunder er ormekur og vaksinasjon.Vanlige kjæledyrhunder hjemme trenger faktisk ormekur regelmessig, men løse hunder lever lenge ute, og ormekur er enda viktigere når de blir adoptert.eller manglende handling.

 

2. Gjør en god jobb med matkontroll

 

For løshunder som har vært sultne lenge, bør de spise små og hyppige måltider etter adopsjon, gi dem hundemat som er lett fordøyelig og ernæringsmessig balansert, forsøke å unngå ufordøyelig kjøtt og unngå mistilpasning av hunden, som er en stor belastning på fordøyelsessystemet.

 

3. Ta godt vare på hunden din

 

Løsehunder er mer følsomme og skjøre enn vanlige kjæledyrhunder.Prøv å ikke binde dem med tau når du tar dem med hjem, slik at hundene blir nervøse og redde.Du bør også være oppmerksom på endringene i hundens uttrykk.Du kan gi hunden en varm natt om natten.reir for å øke følelsen av trygghet.

 

Psykologisk forberedelse før du adopterer en hund

 

1. Fiks dårlige vaner

 

De fleste løshundene er voksne hunder.Hvis hunden allerede har gode avførings- og toalettvaner og levevaner når du tar den med hjem, vil det garantert spare mye trøbbel for eieren;men tvert imot, hvis hunden har dårlige vaner, vil den også Det vil være vanskeligere å korrigere, og eieren må ha en viss tålmodighet.

 

2. Psykologiske problemer hos hunder

 

Noen løse hunder får svært alvorlige psykiske skader.De er redde, redde for folk, løper bort eller nekter å leke med jevnaldrende.Dette kan være på grunn av det psykiske traumet de møtte da de forvillet seg.Disse hundene er relativt skjøre, og deres eiere må vise mer omsorg og kjærlighet til dem.

 

3. Ansvarlig for hunder

 

Noen adopterer løse hunder på et innfall, men senere skaper de flere problemer på grunn av andre årsaker og fører til at hundene blir skadet to ganger.Hunder er også livet.Ta ansvar for hunden din.

 

Egentlig ber jeg ikke alle om å adoptere det, men jeg vil bare avklare et objektivt spørsmål for deg: Det er også fordelaktig å adoptere en løshund.For de som virkelig ønsker å adoptere en hund, hvis du vet litt mer og veier den grundig, kan du kanskje gi løse hunder litt mer håp.


Innleggstid: 25. februar 2022