Side00

Maten som ikke er bra for hundens helse

csdgbd

For hunder, i tillegg til å gå ut å leke, er mat det de er mest interessert i. Men ikke gi mat som ikke er bra for hundens helse!

Løk, purre og gressløk er en type plante kalt gressløk som er giftig for de fleste kjæledyr.Å spise løk hos hunder kan føre til at røde blodlegemer sprekker, forårsaker oppkast, diaré, magesmerter og kvalme.

Derfor må løken, ingefæren og hvitløken hjemme holdes godt, og hunden må ikke spise det ved en feiltakelse.

Koffein og det farligere teobrominet finnes i sjokolade, så hunder bør aldri spise sjokolade, så vel som kaker med sjokoladesmak, iskrem, godteri osv.

Kaffedrikker er enda mer uakseptable, noe som vil føre til problemet med redusert blodtilførsel til hodet på hundens hjerne og påvirke helsen deres.

Brennevin inneholder etanol, som kan forårsake forgiftning hos hunder hvis det inntas i overkant.Symptomer inkluderer: alkohollukt på pusten, unormal oppførsel, unormalt humør (spent eller deprimert), hyppig vannlating, redusert pustefrekvens og til og med død i alvorlige tilfeller.

Så hold alkohol hjemme og ikke la hunden drikke det ved en feiltakelse.Det er det sunneste å gi hunden din kokt vann til vanlige tider, husk å skifte ferskvann hver dag.

I tillegg til druer kan ikke alle slags drueprodukter, som rosiner, solbær osv., gis til hunder.Hvis de blir spist ved en feiltakelse, kan hunder oppleve symptomer som oppkast, diaré, magesmerter, dehydrering og alvorlig nyresvikt.

I tillegg kan hunder som macadamianøtter, kirsebærfrø og eplefrø spises.Vanlig hundesnacks bør også mates med måte.Velg sunne og næringsrike.Vi anbefaler OleDuck Jerky, som kan brukes til både trening og tannrens.

cdfbg

Å fôre hunder med mye krydder, som salt, pepper, chili osv. er ikke bare usunt, men påvirker også hundens luktesans og smak over tid.

I tillegg avleder hunder varme gjennom pust og svettekjertler på fotsålene.Saltinntaket er for høyt, noe som er vanskelig å skille ut fra kroppen.Over tid vil det også forårsake hjerte- og nyresykdommer hos hunder, noe som resulterer i organaldring og påvirker levetiden.

dsgvdf

Det anbefales å mate hundemat hovedsakelig, supplert med kjøtt og grønnsaker som snackskylling wrap søtpotet, for ikke å være redd for utilstrekkelig ernæring.


Innleggstid: 26. mars 2022